वर्तमान स्थिति: डेङ्ग्कियाओ कारखाना>Центр новин>СлигоNameМост на борт контейнераВступ і підтримка

СлигоNameМост на борт контейнераВступ і підтримка

लेख लेखक:СлигоName जारी गर्ने समय:2024/05/09 10:56:32 पढ्दै:64

Наступним є бортовий мост, який базується на ринку (shì ch) ǎ Різні попити на використання також розділяються на фіксні і мобільні мости на борті всередині індустрії. фіксні мости на борті є спеціальним обладнанням (shè bè i) для досягнення швидкого завантаження і вивантаження товарів, особливо для використання в доках товарних платформах, складах, кораблярних портах і інших місцях. Це не лише покращує ефективність роботи, It is one of the key equipment in the current warehousing and freight auxiliary equipment. Платформа повністю автоматичного підняття — це багатофункціональне підняття і розвантаження механічного обладнання,डक स्तर яке можна розділити на фіксоване і мобільне обладнання,Есенfrance. kgmМонтований гідраулічний фіксований тип осіНезначні зміни цін тип провідника, підняття скривлених рук і тип скривлених рук. У фіксованих типах містяться тип нажирних виліфтів підняття товарного ліфту, яка має функцію автоматичного ходу і може працювати у різних робочих умовахШвидкий і повільний ход дозволяє одній людині постійно виконувати операції вгору і вниз, вперед і назад у повітрі. Мобільні гідраулічні мости на борті використовуються основно на станціях, але неприємними для створення товарних платформ. Мобільний мост розділяється відповідно до ринкового попиту заводових складах та інших місцях з високим обємом товару, що робить його гнучким і зручним пересуванням. Він замінює недоліки фіксованих мостов, які не можна пересувати покращує ефективність роботи і заощаджує роботу, особливо у простих областях, таких як склади,डक स्तर порожні доки, аеропорти, заводи тощо

6Зазвичай, фіксовані мости на борті використовуються як допомогові пристрої для завантаження і розвантаження (shè bè i), встановлені на платформі. The equipment is able to provide logistics material handling in this way, which is made up of high-strength materials; U” The profile steel is designed for scaffolding. Зберігайте його довгий час без деформування у високих умовах завантаження.

yСлигоNameВстановлюйте на обох сторонах антиролітаційні футболки, щоб запобігти випадковим пораненням, причиненим пальцями що розширюються на платформу.

. Вбудований бортовий мост: Вбудований бортовий мост, як вказує назва, стосується бортового моста вбудованого у платформу завантаження і розвантаження операції. Вбудований бортовий мост є горизонтальним з верхньою площиною платформи завантаження і розвантаження операції. Цілком інтегровано на платформу,डक स्तर вона не впливає на інші операційні завдання на платформі без операцій завантаження і розвантаження.The boarding bridge with this type of structure is widely used and is also a relatively fast boarding auxiliary device.

UЛавандаПо- друге, вибір гідраулічних пумп- станцій і нафтових циліндрів для фіксованих гідраулічних мостов на борті також важливий. Ці обладнання є центральними компонентами зовнішнього обладнання і їх не можна ігнорувати. Це не лише визначає довготривале використання фіксованих гідраулічних мостов на борті,Есенfrance. kgmМонтований гідраулічний фіксований тип осіНезначні зміни цін але й

EsХідраулічний системний режим: гідраулічна олія: анти носити гідраулічну олю.

Під час використання машини виробника платформи мобільного мостового мостового мосту, на поверхні частин вбудовані конкаві і конвексні частини і тритя один з одним, а металеві відходи, які випадають, використовуються як абразивний для продовження участі у тритях, далі прискорюючи навантаження поверхні парення частин. Тому, під час періоду входу, легко призвести до вдягнення компонентів (особливо поверхні парування),बोर्डिङ ब्रिज मोबाइल बोर्डिङ ब्रिज मोबाइल हाइड्राउलिक बोर्डिङ ब्रिज निश्चित बोर्डिङ ब्रिज - बोर्डिङ ब्रिज फ्याक्टरी з швидкою швидкістю вдягнення. Якщо ви не звернете увагу на підтримку зараз і замість цього виконуєте перевантажену роботу, вона прискорить шкоду ліфта раніше.


СлигоNameМост



Фіксований бортовий мост службеної платформи негайно встановлено на зовнішній краї розвантаженої службеної платформи під час всього процесу встановлення. Після застосування не потрібно копати або поховати внутрішній простір будівлі тунелів на платформі завантаження і вивантаження, а більшість будівель не потрібно змінювати з точки зору структури.

gЯк джерело енергії, використовуючи ручну гідроулічну пумпу, можна легко привязати вантажівку за допомогою налаштованої довжини кабельного ланцюгу, забезпечуючи, що між мостом на борті і вантажівкою буде точно привя Мова: мм&разів; На основі цих високоякісних матеріалів, -мм шаблонові плитки, які ми виробляємо, чудові з точки зору мостов на борті.

IЗнову ж таки, вибір місця, дизайн і встановлення місця, а також будівництво, впливатимуть на життя роботи і безпеку фіксованого гідраулічного мосту.

EWhere is itПродукти мобільного гідраулічного мосту, виготовлені Jinan Taisheng, збереження Вона може зменшити велику кількість робочої сили для підприємств, подвоювати ефективність завантаження і вивантаження, прискорити швидкість обертання товарів і отримати більші економічні переваги. Mobile boarding bridges are widely used in cargo platforms and mobile loading and unloading sites without loading and unloading equipment, and are auxiliary equipment for cargo loading and unloading in conjunction with forklifts. І його можна налаштувати відповідно до різних моделей машини і змін висоти перевозу під час завантаження. Розширено використовується для транспорту та приготування великих хімічних заводів, транспорту товарів у логістичних центрах розподілу, завантаження і розвантаження контейнерів у портах і доках, використання мобільних гідраулічних завантажень і розвантаження мостов у різних логістичних або індустрійних та мин Гідраулічна нафтова трубка: високий тиск двох шарів сталіної гуміної трубки.

oKКодизайн; " Робота та " Сталева рамка може бути однаковою (j) ū n yú n) підтримує тиск і зменшує силу обертання скелета, роблячи його сильнішим і тривалішим, ніж інші сталічні структури каналівCommon " Streamline " Дизайн відкритого обєкта збільшує територію захворювання більше за три рази в порівнянні з іншими традиційними тубулярними обєктами, значно розширюючи тривалість життя та спрощуючи захист

Налаштована довжина ланцюга може легко приєднатися до вантажівки, забезпечуючи близький контакт між мостом на борті і вантажівкою завжди.


СлигоNameМост



Після спуску відпустіть кнопку зворотнього клапана (обертаючись у напрямку игли), а шафт спускається через власну вагу.

total costkДруге місце: перед тим, як займатися індустрією мостових машин, учні повинні уважно перевірити завершення мостових машин; Засильте стрибки; Перевірте гідраулічну систему; Перевірте стан pneumatик, вісів тощо. Якщо є якісь відмінності, будь розумним; Для тих, хто не може бути оброблений, звітуйте до механічної та електричної команди для відновлення і використовуйте індустрію бортових мостов. Інакше, заборонено використовувати задні колеса двох рухаючих колес бортових мостов як віддану підтримку проти лизку (часто використовується) для запобігання руху бортов Мост на борті трохи вищий, ніж нижня платформа машини через гідраулічний ручний рух. Повертайте машину до міста на борті, який вважається безпосереднім містом на борті, так, щоб місце з’ єднання на голові міста на борті можна розмістити на нижній платформі машини, а потім замкнути. The hydraulic brake is used to tightly press the boarding bridge onto the bottom platform of the vehicle. Якщо мост на борті не нахиляється до нижньої частини багажника, він може бути зроблений з плитки з несорожньої сталі. Вставіть железо на мост на борті прямо в кліп і захистите його.

ZМост, що входить на борт типу платформи, встановлено прямо на передньому краї каналу завантаження і розвантаження. Не потрібно копати або резервувати дупи на каналах завантаження і розвантаження, і в основному не існує зміни структури будівлі. Під час будівництва не вважалися елементами операцій завантаження і розвантаження. Тип платформи завантаження і розвантаження міста є планом компенсації, який може відповідати вимогам завантаження і розвантаження операцій у вантажівниках.

Фіксальний мост для завантаження і розвантаження: Фіксальний мост для завантаження і розвантаження є спеціальним допомогним обладнанням для швидкого завантаження і розвантаження товарів. Функція налаштування висоти використовує мост між вантажівкою і вантажівкою платформою у складі, покращити ефективність роботи і отримати більші економічні переваги.

pСлигоNameЖиття роботи гідраулічних мостов на борті також повязано з якістю самого пристрою. Вибір маленьких підприємств з низькими цінами та низькою якістю для виробництва та виробництва може заощаджувати витрати за короткий період часу. Однак вона також створила основу для майбутнього використання. Якщо виявляться проблеми з якістю та аварії, вони не тільки призведуть до втрат персоналу та власності, але також затримують час доставки, призведучи до необмірних безпосередних або непрямих втрат. Тому вибір виробників високоякості дуже важливий.

vGКодизайн; " Робота та " Сталева рамка може бути однаковою (j) ū n yú n) підтримує тиск і зменшує силу обертання скелета, роблячи його сильнішим і тривалішим, ніж інші сталічні структури каналівCommon " Streamline " Дизайн відкритого обєкта збільшує територію захворювання більше за три рази в порівнянні з іншими традиційними тубулярними обєктами, значно розширюючи тривалість життя та спрощуючи захист

Операція електронного керування надзвичайно проста, просто натисніть кнопку, знижіть кондиціонерну дошку на власну вагу і використовуйте відпустку лістову дошку на вантажівці


TAGSलेबल:डक स्तर

प्रतिलिपि अधिकार सूचना:डेङ्ग्कियाओ कारखानाप्रदान गरियोСлигоNameМост на борт контейнераВступ і підтримкаयो इन्टरनेटबाट आउँदछ र केवल प्रदर्शन उद्देश्यका लागि प्रयोग हुन्छ, र यथार्थ जानकारी, सत्यता, समयबद्धता वा पूर्णताको ग्यारेन्टी गर्दैन। केहि तस्वीर र पाठको प्रतिलिपि अधिकार मूल लेखकसँग सम्बन्धित छ। यदि तपाईं आफ्नो अधिकारको उल्लंघन गर्नुहुन्छ भने, कृपया हामीलाई सम्पर्क गर्नुहोस् र हामी यसलाई सकेसम्म चाँडो २ 24 घण्टा भित्र मेटाउनेछौं। हामी केवल निःशुल्क सेवाहरू प्रदान गर्दछौं, सम्बन्धितСлигоNameМост на борт контейнераВступ і підтримкаयसले यस वेबसाइटको विचार वा विचारलाई पनि स indicate्केत गर्दैन, र कुनै सन्दर्भ मान पनि छैन। धन्यवाद।

    •   +86
    •   +1
    •   +355
    •   +213
    •   +93
    •   +54
    •   +971
    •   +297
    •   +968
    •   +994
    •   +247
    •   +20
    •   +251
    •   +353
    •   +372
    •   +376
    •   +244
    •   +1
    •   +1
    •   +43
    •   +61
    •   +853
    •   +1
    •   +675
    •   +1
    •   +92
    •   +595
    •   +970
    •   +973
    •   +507
    •   +55
    •   +375
    •   +1
    •   +359
    •   +1
    •   +389
    •   +229
    •   +32
    •   +354
    •   +1
    •   +48
    •   +387
    •   +591
    •   +501
    •   +267
    •   +975
    •   +226
    •   +257
    •   +850
    •   +240
    •   +45
    •   +49
    •   +670
    •   +228
    •   +1
    •   +1
    •   +7
    •   +593
    •   +291
    •   +33
    •   +298
    •   +689
    •   +594
    •   +590
    •   +39
    •   +63
    •   +679
    •   +358
    •   +238
    •   +500
    •   +220
    •   +242
    •   +243
    •   +57
    •   +506
    •   +1
    •   +299
    •   +995
    •   +53
    •   +590
    •   +1
    •   +592
    •   +7
    •   +509
    •   +82
    •   +31
    •   +599
    •   +1
    •   +382
    •   +504
    •   +686
    •   +253
    •   +996
    •   +224
    •   +245
    •   +1
    •   +233
    •   +241
    •   +855
    •   +420
    •   +263
    •   +237
    •   +974
    •   +1
    •   +269
    •   +383
    •   +225
    •   +965
    •   +385
    •   +254
    •   +682
    •   +599
    •   +371
    •   +266
    •   +856
    •   +961
    •   +370
    •   +231
    •   +218
    •   +423
    •   +262
    •   +352
    •   +250
    •   +40
    •   +261
    •   +960
    •   +356
    •   +265
    •   +60
    •   +223
    •   +692
    •   +596
    •   +230
    •   +222
    •   +1
    •   +1
    •   +976
    •   +1
    •   +880
    •   +51
    •   +691
    •   +95
    •   +373
    •   +212
    •   +377
    •   +258
    •   +52
    •   +264
    •   +27
    •   +211
    •   +674
    •   +505
    •   +977
    •   +227
    •   +234
    •   +683
    •   +47
    •   +672
    •   +680
    •   +351
    •   +81
    •   +46
    •   +41
    •   +503
    •   +685
    •   +381
    •   +232
    •   +221
    •   +357
    •   +248
    •   +966
    •   +590
    •   +239
    •   +290
    •   +1
    •   +1
    •   +378
    •   +508
    •   +1
    •   +94
    •   +421
    •   +386
    •   +268
    •   +249
    •   +597
    •   +677
    •   +252
    •   +992
    •   +886
    •   +66
    •   +255
    •   +676
    •   +1
    •   +1
    •   +216
    •   +688
    •   +90
    •   +993
    •   +690
    •   +681
    •   +678
    •   +502
    •   +58
    •   +673
    •   +256
    •   +380
    •   +598
    •   +998
    •   +34
    •   +30
    •   +852
    •   +65
    •   +687
    •   +64
    •   +36
    •   +963
    •   +1
    •   +374
    •   +967
    •   +964
    •   +98
    •   +972
    •   +39
    •   +91
    •   +62
    •   +44
    •   +1
    •   +246
    •   +962
    •   +84
    •   +260
    •   +235
    •   +350
    •   +56
    •   +236